Politica de retur

Conform OUG 34/2014 , clientul are dreptul de a renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Legislatia in vigoare se aplica doar clientului „Persoana Fizica”, denumit in continuare „Cumparator”. Magazinul nostru online va fi denumit in continuare „Vanzator”.

Intrucat OUG 34/ 2014 nu specifica in mod concret daca consumatorul are dreptul sau nu de a utiliza produsul in acest timp, Vanzatorul impune anumite reguli legate de acceptarea produselor la retur. In functie de starea produsului returnat, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a percepe anumite penalitati pana la 100% din valoarea produsului.

Daca doriti sa returnati un produs ori sa schimbati produsul primit, va rugam sa ne contactati telefonic la numarul de telefon afisat pe site. Preluam apeluri telefonice zilnic, de Luni pana Vineri, exceptand sarbatorile legale, in intervalul orar 10:00 – 17:00.

Tipuri de returnari cu restituire a banilor

1. Produsul comandat nu corespunde cu specificatiile de pe site.

 

 

 

Restituirea banilor

1. Restituirea banilor de catre Vanzator catre Cumparator reprezentand contravaloarea unuia sau a mai multor produse se va face in maximum 14 zile lucratoare de la receptionarea coletului de catre Vanzator.

2. Respectand codul fiscal, nu putem restitui sume de bani prin Posta, Paypal, sisteme de transfer de bani (ex.: Western Union, MoneyGram, etc.) sau intalnire intre un reprezentant al Vanzatorului si Cumparator.

Shopping Cart